Tko u srpskoj Vladi komunicira s odbjeglim narkobossom Šarićem?

Foto: AFP (Arhiva)

NAKON što je beogradski Kurir objavio da postoje transkripti razgovora jednog ministra s odbjeglim narko-bossom Darkom Šarićem žestoko je reagirao srbijanski premijer Ivica Dačić.

"Ili je netko stvarno razgovarao sa Šarićem ili nije. Ili jeste ili niste, nema sredine. Ako netko jeste, tko je? Dajte mi ime i prezime i bit će odmah danas uhapšen", rezolutno je poručio Dačić koji je i ministar unutarnjih poslova.
 
Kaže da nije dobio nikakve informacije od potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića da ima išta što pokazuje da postoje transkripti razgovora s nekim od članova Vlade, rekao je Dačić.
 
"To je teška optužba. Neću prijeći preko toga, zato što neću biti premijer u Vladi u kojoj ministri komuniciraju sa Šarićem. A očekujem ispriku ako to nije točno", poručio je premijer.
 
Dodao je da potraga za tim kriminalcem neće završiti putem novina jer ga se tako samo upozorava da promijeni lokaciju na kojoj se skriva. Interpol je posljednje objavio da je Šarić u Južnoafričkoj Republici, ali bilo je i informacija da je prebjegao u Švicarsku.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.