Tragedija u Velikoj Britaniji: U požaru obiteljske kuće poginuo petero djece, uhićena ljubavnica njihovog oca

BRITANSKA policija uhitila je jednu ženu pod sumnjom na ubojstvo nakon što je u požaru obiteljske kuće poginulo petero djece. Djeca su u trenutku izbijanja požara, oko 3.45 sati ujutro po lokalnom vremenu, spavala na drugom katu kuće. Njihov otac nalazio se na prvom katu i svim je snagama pokušao spasiti svoju djecu, javlja BBC.

U požaru je stradalo i šesto dijete u dobi od 13 godina, koje je prevezeno u lokalnu bolnicu u Derbyju s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Roditelji preminule djece navodno su, kako tvrdi policija, svim snagama pokušali spasiti svoju djecu te su neke od njih pokušali i reanimirati, ali je bilo prekasno. Svih pet žrtava bilo je u dobi od 5 do 10 godina.

Privedena žena navodno je ljubavnica oca preminule djece, koja je s njim i njegovom suprugom živjela pod istim krovom. Uhićena je na adresi različitoj od one na kojoj se dogodio požar, a iz policije javljaju kako je provedena da bi se osiguralo "očuvanje dokaza". Privedena je zbog sumnje da je počinila višestruko ubojstvo.





 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.