Traži se novo rješenje: "Poletno-sletna staza" će se ukloniti iz Mesničke ulice

Foto: Youtube, Hina

BANDIĆ je u Gradskoj skupštini rekao da od danas u Mesničkoj više neće biti prometnih repova, da će se umjesto bljeskalica uskoro pronaći "umirujuća svjetla" koja će biti viša i radit će barijeru između kolnika i pločnika, a umjesto zebre stavit će se nešto drugo kako se ne bi narušio izgled cijele ulice.

"Prije obnove, bubrezi su mi visili u zraku, sjetite se!", poručio je zagrebački gradonačelnik i primjetio kako bi se moglo desiti da se Mesnička preimenuje u Bandićevu ako bude previše napadana, baš kao što je to slučaj i s "Bandićevim fontanama".

"Tražimo novo rješenje, i izabrat ćemo najbolje", rekao je Bandić najavljujući time micanje bljeskalica iz ulice koju su građani nazvali "poletno-sletno stazom".

"Pa što je ovo? Mesnička sada izgleda kao poletno-sletna staza", samo je jedan od komentara koji su dočekali gradonačelnika Zagreba Milana Bandića nakon što je otvorena obnovljena Mesnička ulica, prije tjedan dana. Stanari Mesničke i okolnih ulica nezadovoljni su što su između kolnika i pločnika, umjesto uobičajenih rubnjaka, sada postavljeni ležeći solarni katediopteri, odnosno žmigajuće lampice, objavio je HTV dodajući da ove ultramoderne led diode "ne idu na starinu i ovakav ambijent".

"Nađite još dva stanara koji se žale i gasim katedioptere", poručio je gradonačelnik Bandić odgovarajući na negativne kritike. Vrijednost radova je 9,72 milijuna kuna, bez PDV-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.