Tri Mercedesa za tri predstečajne nagodbe: I Kerumova Fani vozi novi Mercedes, i to kakav

Foto: Index

NIJE Kerum novom limuzinom počastio samo sebe i sina. Odnedavno Splićani mogu vidjeti i kako Fani Horvat vozi novi Mercedes. I to kakav. Bijeli S Coupe koji je svoju premijeru imao tek prije koji mjesec. Domaći zastupnici novu perjanicu tvrtke iz Stuttgarta još nemaju u ponudi.

> Kerum dužan milijune, a sin se hvali novim Mercedesom od 330 tisuća eura

Tri Mercedesa za tri predstečajne nagodbe

Automobil smo prvi put ugledali koncem prošle godine. Bio je parkiran na uobičajenom mjestu na Rivi, na kojem inače nije dopušteno parkiranje. Kako znamo iz iskustva, tu parkira Kerum i vjerojatno više nitko.

Pitali smo ga za automobil jer je svratio na štekat u Vjeke. Nije moje, to je od čovika, rekao je Kerum. No, nije prošlo dugo, a Fani su primijetili upravo za upravljačem bijelog S coupea. Tako i neki dan kada je prošla raskrižje Ulice Domovinskog rata i Ulice slobode.

Kako smo već pisali, Kerum je nakon sklapanja predstečajnih nagodbi za tvrtke Kerum, Adriatic i Neva Kerum, s dugom većim od milijardu kuna, prvo uzeo Mercedes S klase sebi, a onda je sinu Jošku nabavio isti model, samo najskuplju verziju 63 AMG vrijedan 330 tisuća eura, navodno kako ne bi bespotrebno trošio na tjuning. Sada vidimo da i Fani vozi novi Mercedes, čija cijena zasigurno nije mala jer se radi o top modelu.

Pala su, dakle, tri nova Mercedesa za tri predstečajne nagodbe. Teško je pobrojati koliko je to sve koštalo, no sigurno nije malo. U pitanju su, reklo bi se, milijuni kuna.

Kerum: Opet ću ti učinit uslugu i posrat ti se u usta...

Za to vrijeme, vjerovnici Keruma, Adriatica i Neve Kerum čekaju da naplate potraživanja. Načekat će se jer je predstečajnim nagodbama tvrtkama dano četiri godine da riješe dugove uz poček od godinu dana. Kamate su otpisane, glavnica umanjena za 30 posto. Stečaj Adriatica zatražili su radnici Marjana koji potražuju plaće u visini od preko 2 milijuna kuna. 

Pitali smo Keruma za S coupe za koji je rekao da je prijateljev. Odgovor je bio na tragu prošlotjednog komentara teksta o Joškovom Mercedesu od 330 tisuća eura.

"Ne znam na koji bijeli Mercedes misliš. Imam ih nekoliko u bijeloj boji. Nega, reci ti meni, kako si ti. Jesi gušta u spizi od prošlog tjedna, koju sam ti posla. Nisi se javlja par dana pa sam se pripa da si se priždera, a lipo san ti reka da polako gutaš. Dobro, sad ću ti opet učinit uslugu. Opet ću ti se posrat u usta, ali rasporedi to. Nemoj navalit. Lagano gutaj do idućeg vikenda", napisao je Kerum u SMS poruci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.