U Ivankovu teže ozlijeđen 26-godišnji motociklist, Osječanin uhvaćen kako vozi s 2.53 promila

POLICIJA je objavila kako su u protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane tri prometne nesreće i to dvije u Vinkovcima u kojima nije bilo ozlijeđenih te jedna u Ivankovu, pri čemu je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Sinoć u 22.30 sati, u Ivankovu, u raskrižju ulica Gorjani i Antuna Gustava Matoša, teže je stradao 26-godišnji motociklist.

43-godišnja Vinkovčanka, upravljala je osobnim automobilom, marke Opel Tigra, vinkovačkih registracijskih oznaka, ulicom Antuna Gustava Matoša u pravcu ulice Gorjani. Dolaskom do križanja, svoje vozilo nije zaustavila, već se počela uključivati u ulicu Gorjani, čime je oduzela prednost prolaza 26-godišnjem motociklistu iz Vođinaca, koji je upravljao motociklom marke Kawasaki iz centra mjesta Ivankova u pravcu Vođinaca. U cilju izbjegavanja udara, motociklist je s kolnika skrenuo u lijevi odvodni kanal i udario u ogradu obiteljske kuće.

Uslijed udaraca i pada s motocikla, 26-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede zbog kojih je zadržan na bolničkom liječenju u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku.

43-godišnjakinja je kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.

U Osijeku je pak prometna policija zaustavila 58-godišnjeg Osječanina, koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,53 promila. Vozač je isključen iz prometa te je smješten u prostoriju policijske postaje do otrežnjenja. Slijedi mu prijedlog kazne od 5000 kuna i oduzimanje vozačke dozvole na 12 mjeseci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.