U Zagrebu u rujnu dvodnevni ZeGeVege festival održivog življenja

Foto: Prijatelji životinja

POČETKOM rujna u Zagrebu počinje još jedan ZeGeVege festival održivog življenja...

ZeGeVege festival održat će se u sklopu međunarodnoga projekta Veganmanija koji, nakon brojnih europskih gradova napokon dolazi i u Zagreb.

70 domaćih i inozemnih zanimljivih izlagača zdrave hrane, ekoloških proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na ovogodišnjem dvodnevnom ZeGeVege festivalu, koji počinje 6. rujna.

"Imamo još i noviteta. Povećao se broj štandova. Jedan događaj na Trgu bana Jelačića 6. i 7. 9. gdje će se građani moći zabaviti i puno toga probati, ali također i naučiti", ističe Luka Oman iz udruge Prijatelji životinja.

Osim štandova bit će tu i edukativnih sadržaja.

"Radionice kuhinja, zdrave hrane, vrtit će se dokumentarni filmovi i naravno, sve kako bi građanima približili održivi način življenja. Nadamo se još većoj posjećenosti, iako je prošle godine festival posjetilo više od 30.000 ljudi", otkriva Oman.

Na ovom jedinstvenom festivalu u Hrvatskoj izlažu se i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla i proizvodi prijateljski prema okolišu, a nastupit će i brojni glazbenici, plesne skupine i performeri. Bit će postavljeno 60 štandova, a posjetitelje očekuje 20-satni glazbeno-scenski program na glavnome trgu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.