Vodice kao "grad poroka, nemorala i razvrata", a lokalni klub Hacienda kao "ratna zona"

UČESTALI noćni incidenti u vodičkom klubu Hacienda potakli su vodičke gradske organizacije HSS-a i SDP-a na to da zatraže hitnu sjednicu Gradskog vijeća "grada poroka, nemorala i razvrata". Upravo tako su u svom priopćenju gradski HSS-ovci opisuju Vodice, jer su u večernjim, noćnim i ranojutarnjim satima razvrat, premlaćivanja i vandalski izgredi postali u tom gradu gotovo svakodnevica.

SDP-ovce su na zahtijevanje saziva hitne sjednice Gradskog vijeća potakli isti razlozi - napadi na gradsku imovinu, slučajevi podmetanja požara, fizički obračunima u diskoteci Hacienda i učestala remećenja javnog reda i mira. Smatraju kako je krajnje vrijeme da se politički akteri u gradu te predstavnici organizacija i građana Vodica sastanu i razmotre uzroke lošem stanju, koje itekako utječe na turizam.

A da je u Vodicama doista burno, svjedoče samo neka od posljednjih događanja koja su lokalnoj diskoteci priskrbila status "ratne zone" - dvojica splitskih divljaka su iznad Srime zapalili veliki požar koji je prijetio kućama navodno samo zato što ih nisu pustili u Haciendu, 20-godišnji Nardo Prelević u Haciendi je brutalno premlaćen, 32-godišnji nećak Zorana Pripuza izboden je u Haciendi... Sve navedeno izdogađalo se unutar svega tjedan dana!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.