Za POS Klara uskoro konačna lista

Ilustracija: apn.hr

ZA PROGRAM POS-a u zagrebačkoj Klari u sklopu kojeg je planirana gradnja 332 stana stiglo je gotovo 1.600 prijava zainteresiranih građana.

Za program POS-a u Svetoj Klari vlada priličan interes. Agencija za posredovanje u prometu nekretnina na svojim je stranicama objavila listu reda prvenstva, a tko će na kraju do stana po povoljnijim uvjetima, znat će se uskoro, poručuju iz APN-a.

"Trenutno svatko može vidjeti koji je na rang listi reda prvenstva, može uložiti eventualni prigovor. Nakon osam dana ćemo zaključiti listu i proglasiti konačnu i po njoj ćemo potom pozivati potencijalne kupce na kupnju", rekao je direktor APN-a Slavko Čukelj.

Podsjetimo, za povoljne POS-ove stanove, čija je cijena 1100 eura po kvadratu, prednost su imali građani bez nekretnine, oni s duljim boravkom u Zagrebu, kao i brojnije obitelji. Među obrađenim zahtjevima je i velik broj samaca pa se najveći interes očekuje za stanove manje kvadrature.

Očekuje se da bi sa zatvaranjem liste trebala krenuti i gradnja, a bude li sve po planu, novi stanovnici Svete Klare doseliti na proljeće 2015. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.