Albanska banda "operira" Hrvatskom: Kradu aute, nakit, novac i dokumente

DVOJICA Albanaca privedena su u Istražni centar Županijskog suda u Puli pod sumnjom da su diljem Istre počinila 21 kazneno djelo. Uhićeni su 27-godišnji A. G. i 28-godišnji T. M. koje se tereti za krađe u visini od više od milijun kuna.

Dvojac je uhićen u Splitu, dok se za trećeosumnjičenim albanskim državljaninom koji je također sudjelovao u pljačkama i dalje traga. Osim na području Istarske županije, trojac je najvjerojatnije "operirao" i po Lici, Kvarneru i Dalmaciji.

Krali nakit, automobile, dokumente...

Prema priopćenju PU istarske, skupina Albanaca je u Istri počinila jednu razbojničku krađu u Medulinu, četiri teške krađe na području Medulina, Marčane i Pule, četiri teške krađe provaljivanjem na području Ližnjana, Marčane i Pule te šest drskih krađa na području Pule i Medulina.

U svojim krađama Albanci su krali novac, nakit, satove, tehničku opremu, odjevne predmete, ali i osobne dokumente. U Medulinu su ukrali i automobil Audi A6 slovenskoj državljanki, ali je automobil istog dana pronađen. Nekoliko dana ranije u Poreču su ukrali Mercedes S 320, ali je i to vozilo istoga dana pronađeno i vraćeno vlasniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.