Australac snimao policajku koja je umirala na mjestu nesreće, rugao joj se

Foto: Epa

MUŠKARAC iz Australije izjasnio se krivim za snimanje i ruganje policijskoj službenici koja je umirala na mjestu nesreće.

Richard Pusey (42) priznao je krivicu za kršenje javnog reda i mira, kao i za uporabu droge te druga kaznena djela.

Puseyja je prošle godine na autocesti u Melbourneu zaustavilo četvero policajaca zbog brze vožnje. Kada su ga htjeli pritvoriti, svo četvero je udario kamion koji je skrenuo sa svoje trake.

"Evo vam na"

Policajci Lynette Taylor, Kevin King, Glen Humphris i Josh Prestney umrli su na mjestu događaja. Pusey je stajao nekoliko metara dalje te je izbjegao nalet kamiona. Kada je vidio što se dogodilo, mobitelom je počeo snimati policajce na mjestu nesreće.

Pritom se rugao policajki Taylor dok je ona bila prikliještena ispod kamiona.

"Evo vam na. Nevjerojatno, apsolutno nevjerojatno. Sve što sam želio jest da dođem doma i pojedem sushi", rekao je Pusey policajki, što je snimila kamera na njezinoj uniformi.

Vozač kamiona Mohinder Singh Bajwa izjasnio se krivim za četiri optužbe za nesmotrenu vožnju koja je uzrokovala smrt, piše BBC.

Podijelio snimku s prijateljima

Pusey je uhićen u svom domu ubrzo poslije nesreće. Prvotno je bio optužen za prekoračenje brzine, posjedovanje droge i nesmotreno ponašanje. Međutim, policija je kasnije otkrila da je Pusey snimao nesreću i da je video podijelio s prijateljima.

Sljedeće ročište mu je zakazano za 31. ožujka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.