Banožić čestitao Božić vojnicima: Ponosan sam na Hrvatsku, stala je na pravu stranu

Foto: Hina

MINISTAR obrane Mario Banožić uputio je danas čestitku povodom božićnih i novogodišnjih blagdana pripadnicama Hrvatske vojske, djelatnicima MORH-a te im zahvalio na doprinosu u ostvarivanju ciljeva Ministarstva obrane i Hrvatske vojske.

"Godina za nama bila je po mnogočemu izazovna. Podsjetila je svijet na okrutnost oružanih sukoba. Upravo nas ovo božićno raspoloženje poziva da ne zaboravimo sve one obitelji i zajednice koje se suočavaju s brojim patnjama i poteškoćama.

Ponosan sam što je Hrvatska svojim odgovornim djelovanjem jasno stala na stranu obrane civilizacijskih vrijednosti na kojima počiva slobodni svijet", napisao je Banožić u čestitki.

"Blagdan Božića od nas traži i veliku zahvalu obiteljima hrvatskih branitelja"

Naglasio je i da je ova godina obilježena nizom povijesnih postignuća Hrvatske, da su ostvareni uistinu veliki strateški ciljevi o kojima su maštale generacije. "I ono na što smo najponosniji, ostvarili smo sve ono za što su se zalagali i u što su vjerovali naši hrvatski branitelji", rekao je te istaknuo da bez njihove borbe i bez njihove žrtve, ne bi bilo uspješne Hrvatske.

"Blagdan Božića od nas traži i veliku zahvalu obiteljima hrvatskih branitelja: hvala što ste ih podržali u njihovoj spremnosti da se stave na raspolaganje Domovini", napisao je Banožić i svima zaželio obilje radosti i zadovoljstva postignutim na profesionalnom i na osobnom planu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.