Bauk osvaja Imotsku krajinu: SDP osnovao ogranak u selu Milana Štrljića!

MINISTAR Uprave Arsen Bauk nije zaboravio da je još uvijek šef Splitsko-dalmatinskog SDP-a. Ne da nije zaboravio, već je u tijeku prava Baukova ofenziva na Imotsku krajinu, tradicionalno uporište tvrdokornih HDZ-ovaca.

Bauk i glumci

Prošlog vikenda osnovan je tako ogranak SDP-a u Lokvičićima, selu poznatog glumca i donedavnog intendanta splitskog HNK-a Milana Štrljića. Ne čudi vjerojatno što se predsjednik zove Ante Štrljić. Na zadnjim izborima u Lokvičićima SDP-ovci su dobili 37 glasova, solidnih sedam posto. SDP u Lokvičićima već broji deset članova.

Brojka nije pretjerana, no zasigurno je navukla osmjeh na Baukovo lice. Poduzetni ministar sprema i osnivanje ogranka u Zagvozdu, mjestu još jednog poznatog glumca Vedrana Mlikote. Da nije to neka tajna veza Bauka i prekaljenih kulturnih djelatnika?

Sprema se ofenziva na Cistu, Runoviće, Zmijavce i Lovreć... 

SDP će tako uz već poznata uporišta u Podbablju i Prološcu, dobiti još dvije ćelije, tj. organizacije na jugu županije.

S obzirom da je HDZ trenutno na koljenima, ne čudi da ministar Bauk planira daljnju ekspanziju SDP-a u Imotskoj krajini, no tu će već ići malo teže s obzirom da se radi o Cisti Provo, Zmijavcima, Runovićima i Lovreću, pravim bastionima tvrdokorne hadezeovštine tuđmanovskog tipa...

Informacije s terena govore da je među imotskim HDZ-ovcima zavladala teška panika zbog ambicioznog Bauka, koji želi iskoristiti trenutak i uspostaviti mrežu SDP-ovih podružnica na njihovom terenu. Vjerojatno previše zabavljeni sami sobom, zaboravili su da politička konkurencija ne spava... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.