Besplatna start-up konferencija za srednjoškolce na američkom koledžu

Foto: RIT Croatia, Očekujemo te na Start-up konferenciji za srednjoškolce

Zanima te kako postati uspješan poduzetnik i pokrenuti svoj start-up? Želiš saznati više iz prve ruke od studenata kojima je to uspjelo već za vrijeme studija?

Iskoristi priliku i nauči sve što te zanima na besplatnoj, jednodnevnoj konferenciji o svijetu start-upa na zagrebačkom kampusu RIT Croatia, u subotu, 23. ožujka, 2024, 10:00-14:30 sati.

Prijava za sudjelovanje je jednostavna - samo ispuni ovaj kratki obrazac za prijavu, prijave su otvorene do 22. ožujka, a za sudjelovanje u konferenciji nije potrebno nikakvo predznanje.

Studenti kao nositelji projekta Start-up konferencije

Posebnost konferencije je u tome što su cijeli projekt, od programa, predavača, logistike - osmislili studenti američkog koledža RIT Croatia. Važnu ulogu u ovom projektu ima Antonia Kurtović, studentica druge godine studija Međunarodno poslovanje. Antonia je upoznata sa svijetom studentskih start-upova i natjecanja jer i sama ima start-up Michi Community, mobilnu aplikaciju za mentalno zdravlje koju razvija posljednje dvije godine.

"Željela sam svoje dosadašnje znanje podijeliti s mladima koji imaju ideje, ali možda ne znaju još kako ih najbolje pretvoriti u stvarne poslovne projekte. I zato, nakon konferencije planiramo i start-up akademiju i natjecanje za srednjoškolce. Pozivam sve zainteresirane učenike koje ova tema zanima da se prijave - bit će super.", izjavila je Antonia.

Foto: RIT Croatia, Prijavi se na Start-up konferenciju za srednjoškolce do 22.03.2024.

Program konferencije

U sklopu Start-up konferencije za srednjoškolce, koja će se održavati na engleskom jeziku, studenti RIT Croatia pripremili su mnoštvo informativnih i zanimljivih aktivnosti:

  • Predavanje na temu Karakteristike uspješnih poduzetnika
  • Startup Spotlights (prezentacije hrvatskih studentskih start-upova: Novela Medica, Cyclops, Arden & Arkensight i Q&A)
  • Poduzetnički put (priča o uspjehu gosta iznenađenja)
  • Panel na temu Prilike u hrvatskom studentskom start-up svijetu

PRIJAVI SE odmah i osiguraj svoje mjesto na Start-up konferenciji za studente. Vidimo se.

Više detalja o konferenciji možeš saznati OVDJE.


RIT Croatia svake godine izdvaja 350.000 eura za stipendije i financijske potpore svojim novim studentima. Dodjeljuju se prema više kriterija pa tako možete dobiti stipendiju za poduzetništvo, umjetnost, društveni angažman ili izvannastavna postignuća. Odlikaši pri upisu automatski ostvaruju pravo na stipendiju u iznosu od 1000 eura po godini studija. Više o stipendijama i prijavama na studije pročitajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.