Bivši nogometaš Slaven Belupa pijan gušio suprugu: "Krmačo jedna, đu*re..."

Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog protiv bivšeg nogometaša Slaven Belupa i sadašnjeg nogometnog trenera, zbog sumnje da je tijekom ljeta u obiteljskoj kući vrijeđao i u jednom trenutku gušio svoju suprugu.

Vrijeđao ju je da je krmača i đubre

Osumnjičeni se jednog dana u srpnju nasilnički ponašao prema supruzi te ju je pod utjecajem alkohola od 1.74 promila konstantno pratio po kući i vrijeđao riječima: "Krmačo jedna, đubre, mrcina...", nakon čega ju je oko 17:45 u toaletu kuće i fizički napao. Lijevom rukom uhvatio ju je za vrat i gušio, što je ženu uznemirilo, navela je policija. Postoje dokazi koji potvrđuju tu sumnju, piše Glas Podravine.

Nakon što je policija reagirala na nasilje bivši nogometaš morao je provesti određeno vrijeme u pritvoru kako bi se otrijeznio, a pušten je idućeg dana u jutarnjim satima. Istog dana određena mu je i zabrana približavanja, ali u trajanju od samo osam dana.

Policija traži da se protiv osumnjičenog provede prekršajni postupak te da mu se odredi i produlji mjera zabrane prilaska i održavanja veze sa suprugom. Također, iz policije traže i kaznu od 260 eura za nasilje u obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.