Bivši Trumpov odvjetnik: Neće se opet kandidirati, samo mami ljude da mu daju novac

Foto: EPA

MICHAEL COHEN, bivši odvjetnik Donalda Trumpa, kazao je da se bivši predsjednik SAD-a neće ponovo kandidirati za predsjednika 2024. godine.

Cohen je gostujući na televiziji NBC kazao da Trump samo mami američki narod i svoje pristaše da mu šalju novac. 

"Trump izjavljuje: 'Razmišljam o tome.' To je samo podmetanje. Zaista je nevjerojatno da ljudi ne vide što radi", kaže Cohen.

"Ovo bi trebao postati dokumentarac i trebao bi se nazvati najvećim zlom u povijesti SAD-a", rekao je i dodao da bi Trumpova "velika laž" mogla zakomplicirati predsjedničku kampanju.

Trump je 2020. izgubio na izborima, a svojim saveznicima je bez ikakvih dokaza tvrdio da je široko rasprostranjena prevara pomogla Joeu Bidenu da pobijedi. 

"Ne može dvaput tvrditi da je bio pokraden"

Cohen tvrdi da će Trumpu, ako se zaista kandidira i opet izgubi, biti teže ustrajati na tvrdnji da je bilo prevare. Ne može dvaput tvrditi da je pokraden, dodao je Cohen.

Bivši Trumpov odvjetnik kaže da će Trump nastaviti sa sugestijama i to do posljednje sekunde, ali da se kandidatura neće dogoditi. 

Cohen, koji je nekad bio dio užeg kruga bivšeg predsjednika, osuđen je na tri godine zatvora u prosincu 2018. godine nakon što je priznao krivnju za financijski kriminal i lagao Kongresu o projektu s nekretninama u Moskvi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.