Bračni par alkoholičara u Srbiji tjerao maloljetne kćeri na prostituciju i prosjačenje

BRAČNI par iz Inđije u Srbiji, 48-godišnji Žarko K. i 47-godišnja Dušica K. uhićeni su pod optužbom da su dvije maloljetne kćeri prisiljavali na prostituciju i prosjačenje.

Uz roditelje, uhićen je i 48-godišnji Milan B., koji je priznao da je seksualno iskorištavao djevojčice, a na policiji je završio i 25-godišnji Dragan C., sin optužene Dušice iz prvoga braka, koji se također tereti da je seksualno uznemiravao djevojčice. Prema prvim navodima policije, novac koji su djeca zaradila prosjačenjem, kao i novčana naknada koju su roditelji dobivali od Milana B. za napastovanje djevojčica, Žarko i Dušica uglavnom su trošili na alkohol, prenosi beogradski Blic.

Djevojčica je tek nakon dvije godine udomiteljici povjerila strašnu tajnu

Strašna priča izašla je u javnost ovih dana, gotovo dvije godine nakon što su sestre, tada 13-godišnja i petogodišnja djevojčica, oduzete roditeljima i smještene u udomiteljsku obitelj. Starija djevojčica, danas 15-godišnjakinja, stekla je povjerenje u svoju udomiteljicu i tek joj se nedavno povjerila i ispričala što je sve proživljavala u roditeljskom domu. Udomiteljica je odmah obavijestila Centar za socijalnu skrb, ovi su pokrenuli istragu i priča je procurila u javnost.

Osim što je priznao seksualno napastovanje  djevojčica, Milan B. je otkrio i da je djevojčice snimao, a fotografije je spremao u svoje računalo. Policija ih je tamo i pronašla. Osumnjičeni Dragan C. prilikom uhićenja je negirao da je seksualno uznemiravao svoje polusestre.

Otac Žarko, koji je osumnjičen da je kćeri tjerao na prostituciju i prosjačenje, te da je i dvojicu maloljetnih sinova starih 11 i 13 godina također tjerao na prosjačenje, demantirao je djela za koje se tereti, dok je majka Dušica priznala da je djecu tjerala da prose, ali je negirala da je djevojčice prisiljavala na prostituciju. Svoj četvorici uhićenih određen je pritvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.