Britanska policija već četiri dana uzaludno traga za ženom koja je pala u jamu

BRITANSKA policija očajnički pokušava pronaći Tracy Gough, 29-godišnjakinju koja je u subotu iza 22 sata pala u jamu uz cestu nakon što se izgubila na području Shropshirea.

Prema pisanju Daily Maila, nesretna je Britanka nazvala policiju sa svog mobilnog telefona te ih obavijestila o padu, no nakon dvadesetak minuta joj je ponestalo baterije pa je policija više nije uspjela kontaktirati. U potragu je uključeno više od pedeset policajaca te jedan helikopter. Policija pretpostavlja da se Tracy nalazi na području Cockshutta, u blizini Ellesmerea.

Ranjiva osoba
 
Njezina obitelj opisuje je kao "ranjivu" osobu koja redovito mora uzimati lijekove. Majka Mary kaže da je cijela obitelj "smrtno zabrinuta" za Tracy te je apelirala na policiju i lokalno stanovništvo da pretraže svaku jamu i nasip.

"Zamolila sam ljude da pogledaju sva područja u kojima bi netko mogao pasti, 'zaglaviti' i raniti se. Bili bi izuzetno zahvalni kada bi samo mogli provjeriti", rekla je očajnički zabrinuta majka.

Nestala zbog problema?

"Nazvala nas je nešto iza 22 sata i obavijestila da je pala u jamu uz cestu dok je šetala. Nije znala gdje se točno nalazi, ali je pretpostavljala da je negdje u blizini Cockshutta", rekao je Rik Klair, glavni policijski inspektor, i dodao da su nastavili razgovarati s njom još sljedećih dvadesetak minuta, sve dok joj nije ponestalo baterije na mobitelu.

Tracy im je navodno rekla da je čula automobil koji u blizini prolazi pa se pretpostavlja da je riječ o rupi uz samu cestu. S druge strane, policija uzima u obzir i mogućnost da je Britanka otišla na zabavu s prijateljima ili zbog nekog problema napustila kuću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.