Britanski beskućnik tinejdžerku upoznao na Facebooku pa je zadavio i bacio na smeće

BRITANSKI beskućnik optužen je za otmicu i ubojstvo 17-godišnjakinje Ashleigh Hall koju je upoznao na Facebooku.

Nesretna 17-godišnjakinja je pronađen mrtva u polju blizu Sedgefielda, a posljednji puta je živa viđena noć prije. Policija iz Durhama objavila je kako je 32-godišnjak optužen za njezino ubojstvo, a i zbog ne javljanja svoje nove adrese što u Velikoj Britaniji moraju svi prijašnji seksualni prijestupnici. Osumnjičenik je u ponedjeljak uhićen zbog manjeg prekršaja u prometu te je ispitan i u vezi ubojstva djevojke, pišu britanski mediji.

Ubojstvo priznao čuvaru zatvora

Policija je objavila kako su se žrtva i ubojica upoznali preko Facebooka. Ashleigh je u nedjelju navečer otišla od kuće te je svojim roditeljima rekla kako će prespavati u kući svoga prijatelja. Zabrinuta majka ju je nazivala na mobitel u ponedjeljak popodne, no nesretna djevojka se nije javljala.

U istrazi se doznalo kako je ubojica djevojku ugušio, svezao i bacio u prtljažnik svog Forda. Tada se odvezao do odlagališta smeća i tamo je bacio. Ubojstvo je priznao policajcu koji ga je čuvao u ćeliji pritvora u Middlesbroughu. Tada je policajce odveo do mjesta gdje je bacio djevojku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.