Brkić o kandidatu za gradonačelnika Zagreba: Vjerujem da će se izabrati istinski HDZ-ovac

Foto: Hina

ZAMJENIK predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je povodom špekulacija da će biti prvi na listi HDZ-a za zagrebački Gradsku skupštinu, kako se o nositeljima lista nije razgovaralo te da vjeruje kako će članovi gradskog HDZ-a na večerašnjoj sjednici donijeti najmudriju odluku.


"Ja sam osobno mišljenja da će članice i članovi donijeti najmudriju odluku danas što se tiče kandidata, a o nositeljima lista se nije ni razgovaralo, niti hoće danas. Ja se vidim na onoj poziciji gdje ću dati maksimalni doprinos HDZ-u", izjavio je Brkić novinarima u Saboru.

Ne zna hoće li Prgomet biti kandidat

Na tvrdnju kako se špekulira kako će HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika biti Drago Prgomet, odgovorio je kako ne zna tko će to biti.


"Vjerujem da će se izabrati istinski HDZ-ovac, a ne znam tko će to biti, nisam Nostradamus da predviđam događaje i situacije. HDZ je najjača stranka i izaći će s kandidatom kad HDZ odluči, a ne kad netko drugi to kaže", rekao je Brkić.

Zagrebački Gradski odbor večeras će održati sjednicu na kojoj se očekuje da će izaći sa svojim kandidatom za gradonačelnika. Mediji su sinoć špekulirali da bi to mogao biti predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić, potom je to iz HDZ-a neslužbeno demantirano, a onda je danas "iscurilo" ime Drage Prgometa.

Također se spominjalo da bi Milijan Brkić trebao biti prvi na listi HDZ-a za zagrebačku Gradsku skupštinu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.