Vaso Brkić reklamirao post na Facebooku u kojemu se obrušio na Milanovića

Foto: Hina

GLAVNI tajnik HDZ-a danas je novcem promovirao svoju objavu na Facebooku s nazivom "Mudri državnici beskrupulozno se bore za opći interes", javlja N1.

"Ozbiljni i odgovorni državnici ne licitiraju javno s funkcijama kao što to radi Zoran Milanović. Svojim bahatim odnosom koji je ponovno demonstrirao prije dva dana prema Predsjednici RH-a pokazuje što misli o institucijama RH i time što misli o građanima RH. Zoran Milanović jasno ističe činjenicu kako će se sutra ponašati prema svojim političkim neistomišljenicima, a isto tako da je u neizvjesnosti i strahu kako zadržati vlast, postao je nervozan i gubi 'tlo pod nogama'," napisao je.

Brkić je u postu potom citirao Niccolu Machiavellija: "Poduzetni ljudi su oni koji jednostavno razumiju koliko je mala razlika između prepreke i prilike, a u stanju su obje okreniti u svoju korist. Ni jedan poduhvat nema veće izglede za uspjeh od onoga koji je skriven od neprijatelja do trenutka njegove provedbe", aludirajući možda na razgovore Milanovića s Prgometom koji su našli put do javnosti i rezultirali raskolom u Mostu, ili pak na susret s predstavnikom manjina Mirkom Raškovićem svog šefa Karamarka.

 

[ MUDRI DRŽAVNICI BESKRUPULOZNO SE BORE ZA OPĆI INTERES ]Ozbiljni i odgovorni državnici ne licitiraju javno s...

Posted by Milijan Brkić on Saturday, November 28, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.