KORONAKRIZA

Bujas: Likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli čistiti pod

Foto: Index, Facebook, N1

NA NAPAD ministra Ćorića Hrvoje Bujas je reagirao putem Facebooka.

"A likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli čistiti pod, nije niti za to kvalificiran, a kamoli da bude ministar.  Ministar je samo zato što ima partijsku knjizicu.

O njegovoj vječnoj samopromociji dalje neću niti pričati, a bez ikakvog efekta za sve građane RH.

Na poziv novinara sa N1 ne želi niti u studio sjesti sa mnom. Mjesecima tražimo sastanak sa njim, a ispred 13.000 poduzetnika i obrtnika članova UGP-a, niti odgovor nismo dobili.

Bolji ministar bi bila moja pokojna baba.

Da li biste ga vi u vašoj firmi zaposlili?", napisao je Bujas u grupu Udruga Glas poduzetnika.

Ćorić: Likovi poput Bujasa ...

Podsjetimo, Ćorić je na N1 Televiziji danas u podne kazao da "likovi poput Bujasa, koji zbog samopromocije uzurpiraju javni prostor nakon svega što je poduzeto od strane države, ne zaslužuju nikakav komentar".

"Problem Bujasa i njegove sljedbe je u činjenici da ne žele čuti artikulirana promišljanja koja nisu na strani njihovih. Ja ne mogu govoriti ono što Bujas ili netko od ljudi koji se s njima promovira žele čuti", rekao je Ćorić te dodao da Bujas i njegovi istomišljenici stvaraju medijski cirkus.

Također, njihove prosvjede, onaj prošli tjedan pred Ministarstvom financija kada su upalili lampaše te današnji kad su pred Ćorićevim ministarstvom polagali vijence, nazvao je morbidnima.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa kako bismo smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost vlastitih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.