Bulj organizirao prijem uoči Alke, vlada nije došla: "To su diktatorski maniri"

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

GRADONAČELNIK Sinja Miro Bulj organizirao je u 11 sati prijam za prijatelje Sinja povodom održavanja 307. Sinjske alke. Državni dužnosnici bili su pozvani na prijam, ali nisu došli. Bulj kaže da ga vladin protokol izbjegava.

"To je poruka od njih – što su i tko su. To su diktatorski maniri i čisto politikantstvo. Mislim da je gradonačelnik legalno izabran, bilo koji. Očito im je bitnija stranačka iskaznica nego volja naroda", rekao je Bulj za N1 te naveo kako je sve državne dužnosnike pozvao u Sinj.

Milanović se najavio i došao prvo k Bulju

"Svi su dobrodošli. To je velika stvar za naš grad i identitet. Nikako se ne mogu složiti s tim da se Sinj zaobilazi od strane ministara i premijera. Meni je interes da ovaj grad zaživi", kaže Bulj.

Sinjski gradonačelnik je dodao da je predsjednik Milanović jedini dužnosnik koji je najavio da dolazi te došao prvo k Bulju.

Premijer Plenković je nakon 13 sati, s potpredsjednikom vlade i ministrom branitelja Medvedom posjetio novoizgrađeni Veteranski centar u Sinju. S Jandrokovićem je obišao samostan Čudotvorne Gospe Sinjske, javlja N1.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.