Cammeo u Splitu obara rekorde, inspekcija im isključila još tri Dacie

Foto: Čitatelj Indexa

INSPEKCIJA cestovnog prometa danas je u Splitu iz prometa na tjedan dana isključila još tri Dacie Cammea, tako da je od početka rada, prije tjedan dana iz pogona ispalo četiri vozila od 30 ukupno. Unatoč ne baš zanemarivim gubicima, u Cammeu zadovoljno trljaju ruku jer je početak rada u Splitu donio izvanredne rezultate.

Cammeo u Splitu duplo više naručuju preko mobitela

"Do danas smo imali 15.453 poziva telefonom i 29.371 otvaranja aplikacije preko mobitela, što nas je posebno iznenadilo. U jednom trenutku smo imali 80 posto narudžbi preko aplikacije, što nam je rekord svih rekorda. To su poslovnjaci, turisti, dio publike Ubera koji sada radi usporedbu. Mislimo da ima prostora za poboljšanja, ljudi još ne znaju da nas mogu pozvati preko telefona. To je jedna velika prednost koju imamo pred Uberom", priča nam Petar Dragić, voditelj projekta Cammeo partner.

"Revnost inspektora debelo iznad prosjeka"

Iznenadila ga je, kaže, i potpora koju je Cammeo dobio u Splitu, ali i revnost inspekcija.

"Dobili smo preko tisuću mailova podrške, ali i veliko zanimanje inspekcije koja nam je dosad isključila četiri vozila i tako onemogućila vozače da zarade svoju plaću. Takva revnost inspekcije debelo nadilazi uobičajene kontrole, no mi smo tu, ne skrivamo se. Oni su zaključili da smo mi taksi, a mi ćemo sada na sudu dokazati da tome nije tako i da posluje u skladu sa zakonskim odredbama", kaže Dragić.

Posla u Splitu za 100 vozila

Inspektori će sasvim sigurno nastaviti svoj nadzor i postoji velika šansa da vremenom cijela flota Cammea u Splitu bude isključena iz prometa.

Dragić se, pak, nada da neće biti tako. Posla u Splitu ima, kaže, i za sto vozila, i to za cijelu godinu.

Prokomentirao je i dva lakša udesa svojih vozača.

"Kada pogledate broj kilometara koji su napravili, to je debelo ispod prosjeka. Namjerno se preuveličava iz nečijih interesa", kazao nam je Dragić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.