KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Capak o slici Beroša na kojoj ljubi ruku prijateljici: Možda je montaža

Foto: Instagam/Pixsell/Josip Regovic

RAVNATELJ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak danas je komentirao fotografiju na kojoj ministar zdravstva ljubi ruku jednoj ženi.

Naime, na toj se fotografiji uz Beroša, njegovu suprugu i Ninu Badrić nalazi još dvoje ljudi. Nema nikakve distance, a nepoznatoj ženskoj osobi ministar Beroš ljubi ruku. 

Capak o fotografiji Beroša koji ljubi ruku prijateljici: Nisam ju vidio, možda je montaža

U razgovoru za N1 Capak je, komentirajući tu fotografiju, rekao kako ju nije vidio, dodavši: "Možda je montaža."

"Ne znam, možda se radi o fotomontaži. Vidio sam fotografiju s Ninom. Važno je reći da se u jednim našim tjednim novinama dovodi u vezu to fotografiranje s jednim događajem na Korčuli na kojem je bilo nekoliko zaraženih, kako se pokazalo. No, preveliki je razmak od tog događaja 6. kolovoza do tog fotografiranja pa je teško da se to moglo dogoditi. Složio bih se da se šalje poruka, ali fotografiju ne mogu komentirati", rekao je Capak.

Da se ne radi ni o kakvoj montaži, jučer je u odgovoru na Indexov upit potvrdio sam Beroš, kazavši da su osobe sa slike njegovi prijatelji iz djetinjstva.

>> Ovo nije bliski kontakt? Beroš na slici ljubi ruku ženi, pitali smo ga tko je ona 

Capak je komentirao i fotografiju na kojoj se nalaze Nina Badrić, Vili Beroš i ministrova supruga, kazavši kako je "prevelik razmak od događaja do slike" pa je dodao kako je "teško da bi se tu nešto moglo dogoditi". Na pitanje novinarke N1 šalje li se time ipak nekakva poruka, Capak je odgovorio potvrdno.

>> Vili Beroš i njegova supruga pozirali s Ninom Badrić

Nacional: Badrić pjevala na rođendanu Lozice, a onda se fotografirala s Berošem umjesto da ode u samoizolaciju

Podsjetimo, Nacional je objavio kako posjeduje video i fotodokumentaciju koja, tvrdi Nacionalov izvor, dokazuje da je fotografija s Berošem nastala u vrijeme kad je Badrić već nekoliko dana trebala biti u samoizolaciji jer je pjevala na rođendanskoj proslavi zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice, bivšeg vaterpolista i poduzetnika. Proslava rođendana Pere Lozice (za kojeg list također piše da je zaražen koronavirusom) održana je, piše Nacional, na otočiću Stupe koji se nalazi dvije nautičke milje od Korčule. List navodi kako se sve pokušava zataškati, i to najvjerojatnije kako bi većina tamo prisutnih osoba, među kojima je i Badrić, izbjegla dvotjedni odlazak u samoizolaciju. 

>> VIDEO Ovo je sporna zabava na kojoj je pjevala Nina Badrić prije slike s Berošem

 Podsjetimo kako je odmor ministrima počeo 5. kolovoza, a fotografije su na Instagramu Nine Badrić objavljene ovog vikenda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.