Ćipe o Bartulici i Ferrariju: Nije to trebao napraviti, ja sam otišao u sinovoj Škodi

Foto: N1

Domovinski pokret danas održava sjednicu Predsjedništva na kojoj će se, najavili su, analizirati rezultati europskih izbora. Pri dolasku na sjednicu članovi su za N1 komentirali Stjepu Bartulicu koji je u stožer svoje stranke prekjučer došao i otišao crvenim Ferrarijem.

"Ja to nikad ne bih napravio, po meni to nije trebao napraviti. Nisam to ni znao, otišao sam doma oko ponoći. Vidio sam Ferrari, ja sam mislio da je to neki gost hotela. Otišao sam kući u sinovoj CityGo maloj Škodi", rekao je Stipe Mlinarić Ćipe.

Radić: Ne znam što je htio postići, zašto njega ne pitate?

Na pitanje je li taj potez naštetio stranci, Ćipe je odgovorio da ne zna. "To će se vidjeti kasnije. Mislim da to nije trebalo." Pri dolasku na sjednicu Predsjedništva o Bartulici i crvenom Ferrariju Mario Radić je rekao: "Ne provjeravamo mi tko se kako vozi." Rekao je i da ne zna tko je vozio Bartulicu, a na daljnja pitanja novinara odgovarao je protupitanjima.

"Jeste se vi raspitivali i što ste saznali? To je to. Ne znam što je htio postići, zašto njega ne pitate? Ja mislim da je narod rekao...", rekao je Radić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.