Čitatelj: Prijatelju iz Njemačke zagrebački taksist uzeo 40 eura za vožnju od 3 km

Foto: Čitatelj

JAVIO nam se čitatelj čiji je prijatelj vlakom došao iz Njemačke u Zagreb pa doživio neugodno iskustvo s taksistom koji ga je trebao odvesti na željenu lokaciju. Prijatelj mu se požalio kako ga je taksist odveo na pogrešnu lokaciju, a zatim mu i naplatio veliku cijenu za kratku rutu. 

Čitatelj tvrdi da je njegov prijatelj po dolasku na Glavni željeznički kolodvor u Zagrebu zatražio od taksista da ga odveze na križanje Branimirove i Heinzelove ulice. Ističe kako ga taksist nije ostavio na navedenom križanju, već ga je odveo dalje u Heinzelovu ulicu do tvrtke Auto Hrvatska. 

"Za ovakve slučajeve odgovoran je direktno ministar prometa"

Dodaje da mu je nakon toga naplatio 40 eura za vožnju od 2.8 kilometara. Obratili smo se Udruženju auto taksi prijevoznika Grada Zagreba kako bi nam prokomentirali ovaj slučaj. 

"S obzirom da se ne radi o našem vozilu ni vozaču, preporučujemo vam da pitanje postavite samostalnom prijevozniku koji je putnika vozio. Za sve ovakve slučajeve odgovoran je direktno ministar prometa koji je ovakav zakon o taksi prijevozu predložio te hrvatski sabor koji ga je izglasao", odgovorili su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.