Čovjek u Slavoniji usred noći pregažen i ostavljen na cesti. Uhićen muškarac

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Muškarac (47) poginuo je rano jutros kod Gornjeg Slatinika nedaleko od Slavonskog Broda. Dojavu o tijelu na cesti policajci PU brodsko-posavske dobili su oko 4 ujutro te su obavili očevid na mjestu tragedije. 

Policija je, u suradnji sa zamjenicom općinskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu, očevidom utvrdila da je 47-godišnji pješak preminuo od posljedica prometne nesreće koju je prouzročila nepoznata osoba nepoznatim vozilom koja je pobjegla s mjesta nesreće.

Policajci su krenuli u potragu za vozačem i operativnim radom policijskih službenika danas oko podne uhićena je jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje, a koja bi se mogla dovesti u vezu s ovom prometnom nesrećom, javila je policija.

Kako doznaje Index, uhićen je muškarac za kojeg se vjeruje da je vozač koji je skrivio nesreću. 

 

Kriminalističkim istraživanjem policija utvrđuje i druge činjenice i okolnosti vezane za nesreću i nakon dovršetka istraživanja bit će poznato više informacija. 

"Jutros u 4:09 zaprimljena je dojava da je na cesti D53 u blizini Gornjeg Slatinika zatečeno beživotno tijelo muške osobe te je, po do sada prikupljenim saznanjima, osoba vjerojatno preminula od posljedica prometne nesreće koju je prouzročila nepoznata osoba nepoznatim vozilom", opisala je jutros policija. 

Od 6:15 do 10:55 državna cesta D53 bila je zatvorena za sav promet vozila u oba smjera zbog očevida, a promet se odvijao obilazno.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.