Culej se naljutio na Index pa nam poslao uvrede i fotku na kojoj postavlja pločice

Foto: Facebook Stevo Culej

PREDSJEDNIK Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH te bivši HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej na Facebooku je putem privatne poruke izvrijeđao novinara Indexa. Povod je jučerašnji Indexov tekst.

Uz uvrede s kojima je Culej završio svoje javljanje, poslao je i niz fotografija, na kojima se većinom nalazi u ratnoj uniformi, a tu je i nekoliko sasvim nadrealnih, poput one na kojoj postavlja pločice.

>> Nasilnici, neznalice, proždrljivci... Ove ljude Plenković je smatrao sposobnima

Uglavnom, jučer je Index objavio tekst naslovljen "Nasilnici, neznalice, proždrljivci... Ove ljude Plenković je smatrao sposobnima", a u kojem se našao i Culej kao nekadašnji saborski zastupnik.

Evo što smo napisali...

Napisali smo kako je Culej u hrvatskoj javnosti najpoznatiji po fizičkom napadu na Ivana Pernara. Nakon što je Pernar jednom prilikom izbačen iz sabornice, na hodniku mu je prišao Culej i počeo se derati na njega. U jednom trenutku ga je i gurnuo.

"Balavac jedan, jesam ja krvave gaće nosio po Velebitu za tebe da bi ti to radio ovdje? Sram te bilo. I onaj tko te doveo ovdje, jebem ti!" urlao je tada Culej na Pernara.

Između ostalog, pisali smo i da je jedan njegov sin sudjelovao u tučnjavi, dok je drugi dobio posao kao policajac u Policijskoj upravi zagrebačkoj iako je dvaput bio kažnjavan zbog povreda službene dužnosti.

Indexovom novinaru poručio kako bi htio da ga netko siluje

Spomenuli smo i kako je nedavno, sredinom listopada, Culej Indexovom novinaru Gordanu Duhačeku poručio da bi volio da ga siluju. Duhaček ga je nazvao zbog branitelja silovatelja kojem je zbog zasluga u Domovinskom ratu smanjena kazna za silovanje.

"Znaš što je meni žao? Najrađe bih da tebe siluju! (smijeh) I da ne odgovaraju. Napiši ti to", rekao je između ostalog bivši saborski zastupnik HDZ-a.

Nije prošlo dugo do novog pokušaja Culeja da se obračuna s Indexovim novinarom, ovaj put Vedranom Salvijom.

Rat je ono što ga pokreće

Culej je tako Salviji poslao niz svojih fotografija iz ratnog vremena.

Osim ratnih fotografija, poslao je Culej i fotografije sebe kako obavlja svakodnevne poslove, što bi valjda trebalo značiti da je sposoban i u kućanstvu, a ne samo kao političar. Na jednoj od fotki postavlja pločice, na drugoj zavaruje ogradu, na trećoj pak obavlja - pastirske dužnosti...

Pokazao i srdačnu stranu (prema onima koji je zasluže)

Osim tih fotografija, novinara Indexa zapale su i one na kojima Culej pokazuje srdačnu stranu. Dakle, na jednoj daje televizijski intervju, na drugoj se sprema za nogometnu utakmicu, na trećoj je prikazan na naslovnici knjige "Sjeme zla”, u kojoj se piše o ubojstvima u Borovu Selu.

Uz to, poslao je i screenshot koji aludira na njegovu neposlušnost stranačkom vrhu. Screenshot prikazuje saborsko glasanje na kojem je samo jedan glas - protiv, očito onaj Culejev.

Poslao je i fotografiju na kojoj se vidi novinski naslov koji sugerira kako radi što hoće, a što sve Plenković mirno gleda i šuti. Očito taj naslov, koji je nominalno usmjeren protiv Culeja, samom bivšem saborskom zastupniku itekako imponira.

Uvrede za kraj

I da, za kraj imao je i poruku za Indexovog novinara. Prenosimo je bez izmjena.

"JA SAM SVE OVO I JOS PUNO TOGA VIŠE A TI SI NITKO I NIŠTA I TO ČEŠ OSTATI .BIJEDO.", napisao je Stevo Culej.