VIDEO , FOTO Jučer je ovaj talijanski hotel bio raj na zemlji, danas ga više nema

Foto: Facebook, Rigopiano

17. SIJEČNJA na Facebook profilu talijanskog hotela pohvalili su se prekrasnim fotografijama uz status "Utorak iz snova u Rigopianu. Zahvaljujući snijegu imamo spektakularne prizore".


Samo dan kasnije, već ujutro su počeli problemi. U 9 sati su objavili kako su im zbog lošeg vremena telefonske linije ostale u kvaru te da ih se može kontaktirati putem maila. Tog dana središnja Italija tresla se non stop, pogodila su je četiri potresa jača od 5 stupnjeva po Richteru (najjači 5,7), desetak potresa jačine od 3,5 do 5 stupnjeva, te više desetaka slabijih potresa oko 2,5 po Richteru. Jedan od tih potresa aktivirao je lavinu koja je zatrpala hotel, još sinoć.



Spasioci su tek jutros oko četiri sata stiglo do hotela. "Ima mnogo mrtvih", poruka je koju su odaslali javnosti.



"Vrući bazen uz pahulje snijega"

Donosimo neke komentare turista koji su posjetili hotel te kako je hotel izgledao prije samo nekoliko dana.

"Hotel Rigopiano se razlikuje po svojoj orginalnosti i autohtonim detaljima koji krase svaku prostoriju. Osoblje je vrlo uslužno. A za obožavatelje spa, moram reći da ovako nešto sigurno nećete naći u cijeloj Italiji, možete biti vani u vrućem bazenu dok na vas pada snijeg"

"Nažalost, samo jedan sam provela u ovom hotelu, ali sigurno ću se vratiti. Unatoč tome što sam zbog vremenskih uvjeta jedva stigla do hotela, vrlo sam zadovoljna što sam bila tamo. Odlična hrana, izvrsno osoblje, božanstveni dan, moram spomenuti i spektakularne prizore  iz prirode..."

"Jedinstveno mjesto, atmosfera kao iz snova, odlična hrana, večera uz kamin i glazbu, vrlo čisto sve"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.