Luka iz Srbije imao nesreću, 40 sekundi kasnije misteriozno nestao. Obitelj očajna

Foto: Policija

Policija danima traga za Lukom Vuksanovićem (26) iz Beograda.

Luka je u subotu, 24. kolovoza oko 22 sata imao prometnu nesreću. Iz Beograda je automobilom krenuo do prijatelja u Mladenovac. Kod skretanja za Sopot, udario je u rub ceste.

Samo četrdeset sekundi nakon nesreće, na mjesto događaja dotrčali su gosti obližnjeg restorana brze hrane. Ali Luke nije bilo na mjestu nesreće. Prednji dio vozila bio je smrskan. U automobilu su pronađeni Lukin mobitel i novac.

"Išao je kod prijatelja u Mladenovac, prema posljednjoj informaciji pričao je sa ženom na naplatnoj rampi i nakon te rampe se dogodila nesreća. 40 sekundi kasnije naišla je prva pomoć. To nam je potpuno nelogično. Ako je netko tu došao 40 sekundi kasnije, kako je moguće da ga nitko nije vidio da tetura po šumi. Nemoguće je da nema krvi", za Telegraf je ispričala Lukina obitelj.

"Nikad nije znao otići bez da se javi"

Tvrde da je Luka bio iskusan vozač te da ranije nije nestajao ili se nije javljao. Sve su prijavili beogradskoj policiji.

U blizini mjesta nesreće nalaze se kanali i tri bunara. Obitelj je kazala da je policija pretražila bunare, ali nisu pronašli ništa. Radi se o nepristupačnom terenu.

"Nikad nije znao otići bez da se javi, svi prijatelji su se umrežili i svi tragaju za njim. Ni s kime nije imao probleme", kaže Lukina obitelj.

Pozvali su sve koji žele pomoći da im se pridruže u traganju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.