Detalji pucnjave u Rijeci: Muškarcu se bore za život, stigli istražitelji iz Zagreba

Ilustracija: Nel Pavletic/PIXSELL

Primorsko-goranska policija ranije je danas izvijestila kako je sinoć prilikom postupanja policajaca po dojavi o nasilju u obitelji na području te županije jedan policajac upotrijebio vatreno oružje. U pucnjavi je ozlijeđen muškarac kojeg se dovodi u vezu sa zaprimljenom dojavom, a koji je bio naoružan te je, prema dosad utvrđenom tijeku postupanja, prijetio vatrenim oružjem drugom policijskom službeniku.

Dnevnik.hr piše da policija zbog zaštite djeteta ne otkriva više detalja. "Dežurni liječnici kažu da je muškarac pod budnim okom policije, a njegovo stanje je i dalje ozbiljno te je u životnoj opasnosti", navodi spomenuti portal.

Dodaju kako ozlijeđeni muškarac ranije nije bio evidentiran za slična kaznena djela obiteljskog nasilja. U Rijeku su u popodnevnim satima stigli i istražitelji iz Ravnateljstva policije.

"Oni će saslušati svoga kolegu i vidjeti je li poštovao proceduru i je li morao pucati. Definitivno će dosta odgovara dati i ozlijeđeni muškarac, ali policija zasad s njim ne može voditi razgovor", piše Dnevnik.hr. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.