Detalji strašnog zločina u Mariboru: Djevojku rezao nožem, ostavio je na tlu da umre

Screenshot: YouTube

U GRADSKOM parku u Mariboru u noći sa subote na nedjelju nađena je krvava 20-godišnjakinja.

Kako prenosi slovenski 24ur, istražitelji sumnjaju na to da ju je napao 22-godišnjak s kojim se posvađala te ju je, nakon što ju je ozlijedio, ostavio da leži u parku. Dvadesetogodišnjakinja je prevezena u Sveučilišni klinički centar u Ljubljani te se nalazi u kritičnom stanju. Policija je uhitila osumnjičenika nakon što se vratio u park po ruksak.

Oglasila se policija

U poslijepodnevnim satima oglasila se i slovenska policija.

Mariborski policajci priopćili su da je osumnjičeni 22-godišnjak, najvjerojatnije zbog međusobnih nesuglasica, oštrim predmetom ozlijedio 20-godišnju djevojku i nanio joj teške ozljede.

"Policija je obavljala svoje zadaće u okviru redovnog posla i naišla je na žrtvu. Nije bilo dojava o mogućim svjedocima", rekao je Matej Harb, viši samostalni policijski inspektor OKC-a Policijske uprave Maribor.

Policija je unesrećenoj pružila prvu pomoć na licu mjesta, a zatim ju je hitna medicinska pomoć odvezla u UKC Maribor gdje joj se pruža pomoć. Djevojka ima posebno teške tjelesne ozljede, trenutno se nalazi na liječenju u UKC-u Maribor i životno je ugrožena, priopćila je policija.

Policija je prikupila obavijesti kojima je utvrđeno da postoje elementi kaznenog djela pokušaja ubojstva. Osumnjičeni 22-godišnjak je već uhićen.