Detalji sukoba na svadbi u Imotskom: Nokautirao ga nogom jer mu je dobacivao curi

Screenshot: Google Street View

MLADIĆ (20) koji je na svadbi u Imotskom fizički napao muškarca (27), koji je teško ozlijeđen i liječnici mu se bore za život, završio je u istražnom zatvoru na Bilicama zbog kaznenog djela​ osobito teške tjelesne ozljede.​

Liječnici u KBC Split bore se za život 27-godišnjaka koji ima teške ozljede mozga i priključen je na respirator.

Dobacivao mu djevojci, ovaj mu rekao da se odmakne. Onda ga je nokautirao nogom

Postoji osnovana sumnja da se okrivljeni 20-godišnjak 17. lipnja 2022. oko 19:20 sati, tijekom svadbe u Imotskom, na kojoj je bio gost sa svojom djevojkom; kada se nepoznati muškarac počeo dobacivati njegovoj djevojci i nastavio je iako mu je okrivljenik rekao da se odmakne; počeo naguravati s oštećenikom kojega je potom, u cilju da ga teško tjelesno ozlijedi, udario lijevom nogom u predjelu glave, stoji u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva u Splitu.

Napadnuti ima ozljede opasne po život

Oštećenik je od udarca pao na tlo udarivši pritom glavom pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede mozga koje su po život opasne, navode tužitelji.

 Nakon što mu je zadao udarac, 20- godišnjak je pobjegao, no ubrzo je uhićen.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je, zbog postojanja opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, predložilo određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika. Sudac istrage je prihvatio prijedlog za određivanje istražnog zatvora u odnosu na jednog svjedoka, dok u odnosu na druga dva svjedoka kaznenom postupku prijedlog nije prihvatio.

Državno odvjetništvo će uložiti žalbu po primitku pisanog otpravka rješenja suca istrage, stoji u priopćenju.