Direktor Plesa neće se voziti u novom Audiju: Poništili natječaj za kupnju automobila

ANDRIJI MARKIĆU nije dugo trebalo da odustane od planirane "investicije". Nakon što je procurila priča o tome kako novi direktor Zračne luke Zagreb želi kupiti Audi "težak" pola milijuna kuna, te je tim povodom raspisao čak i javni natječaj, osuda javnosti natjerala je Markića da odustane od svog plana.

Kako i zašto je točno odlučio da kupnja novog automobila ipak nije ušteda, kao što je isprva tvrdio, Markić nije razjasnio, ali u novom automobilu se ipak neće voziti. Ne zna se niti je li kod Markića direktno intervenirala Jadranka Kosor, s obzirom da je raspisivanje natječaja za kupnju novog automobila bilo izravno kršenje njenih antirecesijskih mjera prema kojima je obnavljanje voznog parka strogo zabranjeno.

Podsjećamo, svježe instalirani direktor Zračne luke Zagreb Andrija Markić, koji je na Plesu zamijenio rekordera po plaći Boška Matkovića (zarađivao 46 tisuća kuna mjesečno), odmah je po dolasku u ured raspisao natječaj za novi osobni automobil i to "više srednje klase".

Potrebu za kupnjom novog automobila je Markić obrazložio tvrdnjama kako je njegov prethodnik Matković nabavio i koristio službeni automobil Phaeton vrijedan oko milijun kuna, koji je prešao više od 100.000 kilometara i koji je sada u "potpuno raspadajućem stanju". Markić kaže kako su taj automobil prije 25 dana vratili u auto-kuću od koje je uzet na leasing.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.