Dječak u SAD-u nađen u ustima aligatora. Policija: Umro je od utapanja, ubio ga otac

Foto: St. Petersburg Police Department

NESTANAK dvogodišnjeg Taylena Mosleyja prijavljen je nakon što je njegova 20-godišnja majka, Pashun Jeffery (20), pronađena mrtva u svom stanu u gradu St. Petersburgu na Floridi. Tijelo dječaka je pronađeno 31. ožujka u ustima aligatora u jezeru Maggiore.  

Policija navodi da je dvogodišnjaka u jezero stavio otac, Thomas Mosley (21), koji je optužen za oba ubojstva. Medicinski istražitelj okruga Pinellas potvrdio je jučer da je dvogodišnjak umro od utapanja. Njegov ga je otac navodno "bacio ili spustio" u jezero nanijevši mu "smrtne ozljede", piše CNN. 

Majka pronađena s više od sto ubodnih rana ili posjekotina

Noć prije nego što je Jeffery pronađena, Mosley je navodno otišao u kuću svoje majke s "teškim posjekotinama na rukama". Jefferyjeva obitelj je odlučila provjeriti kako je ona te je pronašla s "više od sto ubodnih rana ili posjekotina", stoji u optužnici. Dječak nije bio pored nje pa je policija pokrenula potragu. 

Sljedećeg dana je u obližnjem parku primijećen aligator koji je imao nešto u ustima. Policija je ispalila na njega jedan metak kako bi ispustio sadržaj iz usta, za koji se kasnije ispostavilo da je zapravo bilo netaknuto tijelo dječaka. Aligator je nakon tog incidenta eutanaziran. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.