Dijete zadobilo opekline drugog stupnja na vrelom šahtu pokraj dječjeg igrališta

Foto: Google Steet View

DJEČAK star 15 mjeseci opekao je ruke na neoznačenom šahtu pokraj dječjeg igrališta na zagrebačkom Trgu Francuske Republike, javila je njegova majka Indexu.

"Moj Vid je želio hodati sam, što sam mu dopustila misleći da je na sigurnom", kaže dječakova majka. "Sagnula sam se pokupiti igračke, kada sam začula vrisak i plač."

Majka nije shvatila što se dešava, pa je podignula dijete. I dalje joj nije bilo jasno o čemu se radi, sve dok i sama nije sjela na vreli šaht. Tada je pregledala dječaka i shvatila da je opečen.

"Dlanovi su mu već bili crveni kao semafori. Odjurili smo na Hitnu gdje je ustanovljeno da dijete ima opekline drugog stupnja, sa mjehurima na lijevoj i tragovima šahta na desoj ruci", javlja čitateljica Indexa. "Ne moram pričati u kakvom je šoku Vid bio taj i drugi dan, baš kao i ostatak obitelji."

Slučaj je prijavljen policiji, ali majka želi upozoriti građane da njihovoj djeci na tom igralištu prijeti opasnost.

"Svi se busaju u prsa u ovo predizborno vrijeme, a nisu u stanju postaviti 5 metara ograde, ili makar znak upozorenja da zaštite istu tu djecu za koju bi "dali sve", ogorčena je mama maloga Vida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.