UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Uživo prenosila smrt vlastite sestre: "Nisam znala da izgledam kao čudovište"

Screenshot: NBC

DJEVOJKA iz Kalifornije koja je prošlog mjeseca uživo emitirala brutalnu prometnu nesreću koju je sama skrivila, a u kojoj je ubijena njena 14-godišnja sestra i ozlijeđena još jedna tinejdžerka.

>> UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Pijana tinejdžerka uživo emitirala nesreću u kojoj je ubila mlađu sestru

Obdulia Sanchez (18) koja je trenutno u zatvoru dok ne plati jamčevinu od 300.000 $ razgovarala je za NBC o skandaloznoj snimci koja je obišla svijet. Kaže da se i ranije snimala dok vozi i to uživo emitirala na Instagramu i Snapchatu, ali da nikad prije nije imala prometnu nesreću.

"Izgledam kao užasno prokleto čudovište"

"Nisam niti znala da izgledam kao čudovište - kao, da izgledam kao užasno prokleto čudovište. To uopće nije bila moja namjera", kazala je Sanchez, koju čeka suđenje za vožnju u pijanom stanju i ubojstvo iz nehaja vozilom. 

Prema kalifornijskoj prometnoj policiji, Sanchez je bila pod utjecajem alkohola i strimala je vožnju na svom smartfonu kad je auto odjednom počeo skretati ulijevo. Pokušala je ispraviti smjer ali se uspaničila. "Tada sam samo počela šiziti. I onda sam pogledala stražnje sjedište i vidjela da nema nikoga na stražnjem sjedištu i onda sam počela šiziti", rekla je Sanchez.

Njen auto se zakotrljao, sletio s ceste i zabio se u ogradu s bodljikavom žicom. Stražnja sjedala su bila prazna jer su u jednom trenutku Obdulijina mlađa sestra i još jedna putnica izbačene iz auta.

Sanchez je tada ugasila livestream, ali nekoliko minuta kasnije, kad je izišla iz auta, opet ga je upalila. Njeni gledatelji su tada vidjeli kako pronalazi mrtvo tijelo svoje sestre Jacqueline u travi, nekoliko metara od auta. 

"Znala sam da je mrtva jer sam opipala njen puls i nije imala pulsa", objasnila je Sanchez. Njen livestream je također uhvatio njen poziv na broj 911. 

Sanchez o strimanju: "Mi to radimo sve vrijeme, sve vrijeme."

"Jebeno sam ubila svoju sestru, ok? Znam da idem u zatvor doživotno. Ovo je zadnja stvar za koju sam htjela da se dogodi, ok? Ali nije me jebeno briga, podnijet ću to. Počivaj u miru, slatkice. Ako ne preživiš, tako mi je jebeno žao", Obdulijine su riječi koje se mogu čuti na snimci.

Sanchez nije opravdavala svoju naviku da emitira uživo preko društvenih mreža dok vozi, ali istaknula je da je to popularno među njenom generacijom: "Mi to radimo sve vrijeme, sve vrijeme. Vjerujte mi, to je kao refleks".

"Svi to rade. Svi to rade. Rade snapchatove. Svi to rade. Zašto ne? Ljudi prave videa u autima sve vrijeme. I ja imam tek 18 godina - još smo mladi", dodala je Sanchez. Ali sada, nakon skoro mjesec dana od tragične nesreće, kaže da samo razmišlja o svojoj sestri koju je zvala "moja mini-ja", dok ona i njena obitelj dobivaju prijetnje smrću zbog slučaja koji je zgrozio javnost.

"Da sam znala da će se to dogoditi tog dana, nikad ne bi izišla iz kuće. Nikad", kaje se Sanchez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.