Dubrovački gradonačelnik taksistima: Očekujem od taksista da odmah krenu na posao

Foto: Dubrovački dnevnik/Goran Mratinović

MATO Franković, dubrovački gradonačelnik uputio je javnu poruku svim taksistima s područja tog grada, a povodom njihova prosvjeda protiv Ubera, piše Dubrovački dnevnik. Naime, u tijeku su prosvjedi na prilazu zračnim lukama u Splitu i Dubrovniku, ali i Zagrebu.

>> RAT PROTIV UBERA Taksisti blokiraju aerodrome u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku 

Poruku dubrovačkog gradonačelnika Mate Frankovića prenosimo u cijelosti.

"Svim onim taksistima koji su svoje nezadovoljstvo prema Uberu odlučili iskazati nepružanjem usluga ili blokadom prometnica poručujemo kako Grad Dubrovnik nije i neće biti mjesto njihovih ucjena. Problemi s Uberom se ne rješavaju u Gradu Dubrovniku. Grad Dubrovnik je do sada bio partner taksistima s područja Grada Dubrovnika i više puta smo isticali kako ne podržavamo način na koji radi UBER kao i da njihov rad smatramo nezakonitim."

"Međutim, partnerstvo koje smo do sada stvarali i razvijali prekinuto je jer naši sugrađani i gosti našeg Grada ne mogu dobiti uslugu koju im je Grad Dubrovnik putem taksi udruženja omogućavao. Očekujemo od svih taksista, s područja Grada Dubrovnika, da u najkraćem mogućem roku otpočnu s pružanjem usluga jer u protivnom Grad Dubrovnik će znati zaštiti interese Grada i gostiju kroz natječajni postupak za obavljanje auto taksi djelatnosti na području Grada Dubrovnika koji je u tijeku", piše u priopćenju dubrovačkog gradonačelnika Mate Frankovića. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.