FOTO Bandićev načelnik Gunje napao Anku Mrak, ona mu spustila jednom fotografijom

Foto: Twitter

NAČELNIK Općine Gunja Hrvoje Lucić, iz stranke Milan Bandić 365, danas je na konferenciji za novinare napao bivšu ministricu i kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba Anku Mrak Taritaš te od DORH-a i drugih nadležnih institucija u Hrvatskoj zatražio da se ispitaju troškovi obnove stambenih objekata u Gunji, kazavši kako je obnova obiteljskih kuća nakon poplave koja je 2014. zadesila Gunju pretplaćena.

"Sudski je vještak utvrdio da su stvarni troškovi gradnje kuća nakon poplave u Gunji iznosili 6.800 kuna po metru četvornom s uključenim porezom na dodanu vrijednost, odnosno s cjelokupnom projektnom dokumentacijom 6.940 kuna po metru četvornom. Gradnju tih istih objekata Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja platilo je čak 12.750 kuna po četvornom metru, što je odobrila tadašnja ministrica Anka Mrak Taritaš", rekao je Lucić.

"Na svakom obnovljenom kvadratu pojavljuje se razlika od 5.810 kuna, za što je odgovorna isključivo bivša ministrica Mrak Taritaš jer ona je ta koja je sve držala pod kontrolom i o svemu odlučivala", dodao je.

Nije trebalo dugo čekati na reakciju Mrak Taritaš.

Mrak Taritaš: To je bila ljubav

HNS-ovka je sve prokomentirala objavom fotografija na kojoj se nalazi u zagrljaju s Lucićem, uz tekst: "Ovako je to izgledalo prije nego što je Hrvoje Lucić, načelnik Općine Gunja, postao član stranke Bandić Milan 365. #ToJeBilaLjubav".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.