FOTO Ovo je vozač koji je pijan usmrtio dječaka (13) kod Okučana pa pobjegao

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Osumnjičeni 50-godišnjak koji je u petak navečer pijan usmrtio dječaka (13) kod Okučana jutros je izveden pred Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu. Portal 24sata javlja da mu je određen jednomjesečni pritvor.

"Državno odvjetništvo je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke", objavio je DORH.

Očevidom je utvrđeno da je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2.45 promila krećući se navedenom cestom od juga u smjeru sjevera. Ispred njega u istom smjeru, uz desni (istočni) rub kolnika, vozeći se na biciklima kretali su se 13-godišnjak, 15-godišnjak i 14-godišnjak, objavila je policija.

Usmrtio dječaka i pobjegao, brzo ga pronašli

Do prometne nesreće je došlo tako što je 50-godišnjak prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljao 13-godišnjak nakon čega je pao na kolnik, a potom se 50-godišnjak udaljio u nepoznatom smjeru, objavila je policija.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 13-godišnjak. Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja o počinitelju te su ga nakon određenog vremena zatekli i uhitili na mjestu prebivališta, stoji u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.