Glasnogovornica Bijele kuće naguravala se s Kimovim zaštitarima. Dobila masnice

Screenshot: CNN

SAMO nekoliko dana nakon što je postala glasnogovornica Bijele kuće, Stephanie Grisham pratila je Trumpa na put u Aziju. A čini se da joj prvi dani posla i nisu bili lagani. Naime, Grisham je danas prilikom susreta Trumpa i Kima zaradila masnice.

Što se dogodilo?

Došlo je do naguravanja sjevernokorejskih zaštitara i reportera koji su se htjeli približiti Trumpu i Kimu i zabilježiti trenutak rukovanja, objavio je Associated Press. Prilikom naguravanja zaštitari su se okomili na glasnogovornicu koja je pokušavala američkim novinarima pomoći da ulove najbolju poziciju kako bi zabilježili povijesni trenutak. Na snimci uživo mogli su se čuti i glasno komešanje i njene upute novinarima.

O svemu su na svojim Twitter profilima izvijestili i novinari koji su preko streaminga pratili susret.

"Kaotične scene iz demilitarizirane zone. Fotografkinja AP-a viče na azijske reportere da se maknu s povijesne fotografije, Carlson mirno snima, a Hannah Salem trči naokolo. Trump pokušava izgledati dostojanstveno.

A vrhunac ludila je sigurnost koja je bila malo pretjerana jer su ponekad sjevernokorejske sigurnosne snage ponekad pokušavale blokirati američke novinare. Nova glasnogovornica Bijele kuće dala je sve od sebe kako bi američki snimatelji ušli u Kuću slobode, gdje su bili Trump i Kim, i pritom je zaradila masnice", napisala je jedna novinarka.

"Nova glasnogovornica sukobila se s pripadnicima sjevernokorejskih snaga sigurnosti kada je htjela osigurati američkim novinarima poziciju da poprate sastanak Trumpa i Kima. Grisham je u tom sukobu zaradila masnice", napisao je poznati CNN-ov novinar Jim Acosta.

Kako piše FoxNews, zasad nije poznato je li Grisham zatražila medicinsku pomoć te je li još netko ozlijeđen ili su ga možda zatočile sjevernokorejske snage sigurnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.