Ivan Tepeš postao Hrvoje Niče

Screenshot: Facebook

IVAN TEPEŠ, donedavni predsjednik HSP-a Ante Starčević, koji je odbio odlazak u Europski parlament za plaću od 8.000 eura mjesečno, ovih je dana promijenio i ime, barem ako je suditi prema njegovoj službenoj Facebook stranici.


Naravno, ova promjena nije stvarna, vjerojatnije je da su mu njegovi bivši stranački kolege "preoteli" Facebook stranicu te će je koristiti novi predsjednik Hrvoje Niče. Njegovim donedavnim kolegama vjerojatno se nije dalo započeti s novom stranicom, skupljati lajkove i graditi kult ličnost novog predsjednika, jednostavnije im je bilo - preimenovati starog. Na stranici su prebrisani i svi postovi, od kojih je većina široj javnosti bila kontroverzna pa se postavlja pitanje znači li to i okretanje politike novog predsjednika u malo manje radikalnu sferu.

HSP-u ovaj potez i nije donio neki rezultat. Stranica novog-starog predsjednika Hrvoja Niče, odnosno Ivana Tepeša, ima tek - 2000 lajkova. Ipak, s obzirom da je Ivan Tepeš na posljednjim izborima osvojio samo 201 preferencijalni glas, ovih 2000 izgleda kao astronomski rezultat.

Ovo nije prvi put da se HSP-ovci ovako ponašaju prema svojem (bivšem) predsjedniku. Podsjetimo, i Ruža Tomašić se osjećala nepoželjnom u toj stranci, iako je bila ne samo predsjednica, već i osnivačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.