Hajci HDZ-a na novinare pridružio se i Jandroković: Je li vam zbog tiraže sve dozvoljeno!?

HAJCI na medije i novinare čelnika Vlade i HDZ-a danas je pridružio i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković kojem su također zasmetali posljednji napisi.

"Zar je zbog povećanja gledanosti i tiraže dopušteno sve, pa i dovoditi u pitanje ostvarenje najvećeg povijesnog postignuća nakon osamostaljenja Hrvatske!?", upitao je novinare danas na konferenciji Jandroković osuvši paljbu na "površnost" nekih novinarskih uradaka. Ministra su najviše zaboljeli napisi o ugovoru za pristupanje Hrvatske Europskoj uniji. Kao i Kosor posljednja dva dana tako je i Jandroković ponovio da je jedini problem oko "neobjavljivanja" u tome što se čeke prijevod na hrvatski.

"Čim to bude dovršeno, bit će javno i objavljeno u par dana", rekao je danas Jandroković osudivši medije koji su objavljivanjem dijelova ugovor za "pretencioznost i manipuliranje".

"Već duže vrijeme smo svjedoci kako se uporno želi u javnosti stvoriti dojam da nešto tajimo kao i da smo loše pregovarali", rekao je danas Jandroković novinarima dodajući da je loše kada se u cijelu priču uvodi Domovinski rat jer to nije bila tema pregovora kao ni braniteljske mirovine. Ministar je također naglasio kako se mirovine braniteljima neće smanjivati. 

Ivić: Nema smanjenja mirovina za branitelje

Da se mirovine braniteljima neće smanjivati, tvrdio je danas i ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić. Na konferenciji za novinare ustvrdio je kako smanjenje i usklađenje mirovina nije ni bila tema prilikom tijekom pregovora s EU. "S te strane branitelji mogu biti mirni", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.