"Neka Kosorica okači broš s teglicom pekmeza, sad kad je uhvaćena s prstima u pekmezu"

NAKON zadnje HDZ-ove afere s crnim fondovima, HDSSB je jutros poručio da Jadranka Kosor i kompletna Vlada trebaju dati ostavku, da treba raspustiti Sabor i odmah raspisati izbore.

Šef stranke Vladimir Šišljagić ponovio je da je HDZ zločinačka organizacija, ali je pozvao hrvatsko pravosuđe da istraži i druge stranke.

"Teško je očekivati da hrvatsko pravosuđe počne rješavati sve što se događalo s HDZ-ovim crnim fondovima. Ako Mladen Bajić tome opet ne pristupi selektivno, pozivamo ga da ispita sve što se događalo u SDP-u s riječkim brodogradilištem Viktor Lenac", kazao je Šišljagić.

HDSSB-ovci traže da istražni organi ispitaju glavne tajnike HDZ-a i SDP-a, Ivana Jarnjaka i Igora Dragovana koji, tvrde, imaju puno toga reći o korupciji, kriminalu i crnim fondovima u strankama. Najžešći je bio HDSSB-ov saborski zastupnik Dinko Burić.

"Sve to treba istražiti, a što se tiče gospođe Kosor, njoj preporučujem da na sljedećem Saboru HDZ-a 17. rujna na rever okači broš u obliku teglice pekmeza, jer je i sama uhvaćena s prstima u pekmezu", poručio je Burić.

Kaže da bi po uzoru na kultni mafijaški klasik "Kum", u Hrvatskoj mogla biti snimljena verzija "Kum i kuma", a glavne uloge imali bi don Ivo i dona Jadranka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.