HDZ preoteo četvrt Tomaševiću: "Možemosi, raspadat ćete se vi i u drugim kvartovima"

Foto: Facebook

Koalicija predvođena vladajućim Možemo u ponedjeljak je izgubila kontrolu nad Vijećem gradske četvrti Novi Zagreb - zapad. Zdenko Gržin, vijećnik izabran s liste predvođene strankom Možemo, priklonio se HDZ-u i Stranci rada i solidarnosti - Bandić Milan 365 te je s mjesta predsjednika Vijeća smijenjen Tomislav Vukoja iz Možemo.

Za novog čelnika izabran je HDZ-ovac Dražen Hrkač.

HDZ se oglasio na Facebooku, a objavu je lajkao Davor Božinović.

"Poruka možemosima - ovo je početak kraja vašeg eksperimenta u Grad Zagreb!

Činjenice da je naš Dražen Hrkač novi predsjednik VGČ-a Novi Zagreb - zapad & da smo preuzeli upravljanje gradskom četvrti svjedoče o okupljajućoj snazi #HDZ, povjerenju koje uživa naša #VladaRH, predvođena 🇭🇷 premijerom Andrej Plenković, te o predanom radu HDZ Zagreb - na čelu s dr. sc. Mislav Herman.

To svjedoči, moramo priznati, i o općem neredu & raspadu sustava u platformi NE Možemo. Kako na gradskoj razini, tako i na terenu, po četvrtima i mjesnim odborima. Razumijemo njihovu nervozu i zabrinutost zbog gubitka NZZ-a, ali bi se prije svega oni sami morali zapitati zašto je sve više Zagrepčana ne samo razočarano, nego i ogorčeno nedoraslošću i nesposobnošću njihove gradske vlasti. Mogli bi se zapitati i zašto se čak i posrnuli #SDP ima potrebu distancirati od njihovih diletantskih, a opasnih zamisli o "od-rastu" i od planske proizvodnje prometnog kaosa u našem 💙 gradu.

S obzirom na njihovu disfunkcionalnost, očajnu vladavinu & iznevjerena obećanja, nije teško zaključiti da će se možemosi nastaviti raspadati i po drugim #ZG kvartovima. Preuzimanje odgovornosti za #NoviZagreb snažan je vjetar u leđa našoj stranci za lokalne izbore - kada god se oni održali", poručili su na Facebook stranici HDZ-a Novi Zagreb - zapad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.