HDZ-ova mladež objavila fotku nepokupljenih božićnih jelki u Zagrebu: "Nemožemo"

Foto: Mladež HDZ Zagreb

Mladež HDZ Zagreb objavila je na društvenim mrežama fotografiju koja prikazuje desetke nepokupljenih božićnih drvaca pored spremnika za otpad. Tvrde kako je fotografija snimljena danas u Radmanovačkoj ulici u zagrebačkom Sigetu. 

"Nemožemo - platforma beznađa u slobodnom padu! Ta isključiva, pogubljena i posrnula gradska vlast na čelu s Tomaševićem nastavlja, iz dana u dan, iskazivati svoju nesposobnost i nekompetentnost.

U ovom zagrebačkom kvartu, na današnji dan (još uvijek!) stoje odbačena božićna drvca! Iako Zagrepčanke i Zagrepčani redovito plaćaju komunalnu naknadu, koja je sve skuplja. Vjerovali ili ne. Već je korizmeni period, Uskrs je pred vratima - a gradske komunalne službe nisu bile u stanju odraditi svoj posao", poručili su. 

"Kraj agonije koja je zadesila naš Zagreb sve je bliži"

"Čeka li voditelj Čistoće Zagrebački holding još jedan, novi aneks ugovora o radu kako bi ga se potaknulo da radi svoj posao? Ili pak, voditelj Zrinjevca ima 'pametnijeg posla' - namještati javne natječaje? Hoće li sad njih dvojica, Vić i Grgić, po uzoru na svog vođu 'TT-ejca' jedan drugom prebacivati odgovornost?

Dosta nam je propalog eksperimenta ove natražne družbe! Jedno je valjati se po zagrebačkom asfaltu i vezivati se lancima, a drugo voditi veliki sustav kao što je Grad Zagreb! Kraj agonije koja je zadesila naš Zagreb sve je bliži", dodali su.