HRT-u današnja skandalozna ostavka nije najvažnija vijest ni u Dnevniku

Foto: Screenshot HRT

HRVATSKOJ radio televiziji, takozvanom javnom servisu koji prisilno naplaćuje pristojbu, prvorazredni politički skandal na današnjoj press konferenciji Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, nije najvažnija vijest dana.

Umjesto toga prve su minute Dnevnika posvetili sastanku srpskog predsjednika Aleksandra Vučića s udrugama nestalih u Domovinskom ratu.

Otkrili podatke o najvećem prirodnom padu četiri dana nakon Indexa

Prilog o neviđenom potezu sada već bivšeg tajnika Marina Strmote koji je usred konferencije za medije pred TV kamerama i šokiranom ministricom Nadom Murganić objavio da su njene mjere folklor i da podnosi ostavku, da stvar bude bolja, HRT započinje podacima o najvećem prirodnom padu stanovništva Hrvatske od Drugog svjetskog rata. Koje je Index objavio prije četiri dana.

Tek su onda objavili ono što je bila vijest dana u svim drugim medijima - priznanje vladinog stručnjaka za demografiju da Hrvatska izumire, da su Murganićkine mjere folklor i da država zapravo ništa ne poduzima.

O prvorazrednom skandalu ni u Otvorenom

Ranije smo objavili i da će se udarna HRT-ova emisija Otvoreno večeras, umjesto skandalom u vlasti, baviti Aleksandrom Vučićem.

"Pitamo vas: Vjerujete li da će srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić zaista pomoći da se pronađu nestali?

Izaslanstvo Saveza udruga obitelji nestalih i zatočenih hrvatskih branitelja u Beogradu je primio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Ponovljena su obećanja kako će se učiniti sve da se otkrije sudbina nestalih, no konkretnih rezultata - nema.
Može li Beograd pružiti potpunu istinu o sudbini nestalih Hrvata? Tema je to večerašnje emisije urednika Damira Smrtića, ne propustite", objavili su danas popodne na Facebook stranici emisije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.