Hrvatski turisti "zarobljeni" u turskoj zračnoj luci, agencija po njih nije poslala avion

OKO 50 hrvatskih turista jučer se nemalo iznenadilo kada je u zrakoplovnoj luci u Antalyji shvatilo kako je agencija Atlas Airtours zaboravila po njih poslati zrakoplov kojim su se trebali vratiti u domovinu.

Turisti su agenciji uplatili sedmodnevni aranžman koji je uz smještaj uključivao i povratak zrakoplovom. Avion s hrvatskim turistima trebao je krenuti iz Antalyje u 19.50 sati po lokalnom vremenu. Putnici su se nemalo iznenadili kada su shvatili da nema niti njihova zrakoplova, a ni informacija o letu u Zagrebu, piše Jutarnji list.

Satima čekali u zračnoj luci

Među putnicima je bio i zagrebački pravnik Ozren Kanceljak koji je tada nazvao zagrebačku zračnu luku iz koje su mu rekli da dolazak iz Antalyje nije niti planiran. Nakon sati neugodnog čekanja u zrakoplovnoj luci, turisti su smješteni u hotel nedaleko od aerodroma.

Iz Adriatica.net Grupe koja je vlasnik Atlas Airtoursa su kazali da se takve situacije događaju, posebno zato što to nije bio redovan nego charter let. "Došlo je do proceduralnih teškoća. Ljudi se vraćaju, nema nikakvih problema osim jednodnevne odgode polaska", rekao je Kristijan Gržetić iz Adriatica.neta te dodao kako su putnici smješteni u hotel s pet zvjezdica, a pokriveni su im i troškovi hrane i piće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.