Ipak nisu Žužuli: Primorac po Hrvatskoj u autobusu Imoćanina Tihomira Lelasa

IZBORNA trka zahuktava se, predsjednički kandidati udaraju sve niže. Hebrangu je za oko zapeo autobus kojim Primorac obilazi Hrvatsku. Valjda su IM registracije bile dovoljne da zaključi kako se radi o prometalu Skladgradnje braće Žužul.

"Ma kakvi, provjerio sam. Radi se tvrtki L. T. Tours Tihomira Lelasa iz Glavine Gornje. Hebrang se makar mogao ispričati", demantirao je priču Primorac. Hebrangovu nervozu tumači sve lošijom naklonošću birača.

Braća Žužul kao Magic Johnson

S obzirom da ga je Index prije mjesec i pol zatekao na kavi u društvu braće Žužul te pritvorenog člana Uprave HAC-a Marija Lovrinčevića, pitanje se ipak moralo postaviti. Financiraju li Žužuli kampanju Dragana Primorca?

"Pa kakvo je to pitanje?! To je kao da pitate financira li Magic Johnson kampanju", bio je rezolutan Primorac. Forte svoje kampanje stavlja upravo na borbu protiv korupcije pa povezivanje s jednim od glavnih aktera ultraskandala u HAC-u nikako nije zgodno.

Clintonu zahvalio što je kaznio Miloševića

Mnogi su se zapitali što se Primorac došaptavao s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom za nedavna boravka u SAD-u. "Čestitao sam mu na stvarima zbog kojih zapravo nikada nije dobio priznanje u domovini. To je u prvom redu njegova snaga da prekine rat u Bosni i prvi kazni Miloševića", otkrio je Primorac.

Clintona je pak zanimalo radi čega Primorac toliko inzistira na borbi protiv korupcije. "Podsjetio sam ga da su sva američka ulaganja u regiji zaobišla Hrvatsku. Ne bez razloga. Kad iskorijenimo korupciju u Hrvatskoj, privući ćemo i američke ulagače. SAD vidim kao strateškog partnera, a Hrvatsku kao faktor stabilnosti, predvodnika regije", kaže Primorac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.