Ivošević o ženi koja se vezala lancima: Život nisu samo lijepe priče...

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

SPLIĆANKA Vanja Šimleša jučer ujutro lancima se vezala za palmu pred splitskom gradskom upravom. Iako je najavila da se neće maknuti, u konačnici se ipak odvezala i otišla. Na mjestu događaja bio je i splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević. Vanja je lokaciju napustila u pratnji mlađe muške osobe, koja ju je držala za ruku i pomagala joj u hodanju.

"Imala sam vlastiti stan, 1/1, u privatnoj kući. Grad Split je rušio tu kuću da bi dao tri zadruge, srušila se naša kuća da bi se izgradila Muslimanka. Meni je za moje vlasništvo dat stan na plaćanje mjesečne stanarine. To sam dobila za svoje vlasništvo", ispričala je Vanja.

Bojan Ivošević oglasio se o ovom slučaju na Facebooku.

"Život nisu samo lijepe priče i kad dođu one tužne treba imati razumijevanja za ljude koji se nađu u tim situacijama.

Čak i kad ne možeš zakonski ništa to nije razlog za ne popričati ljudski, nekad i o temama koje nemaju veze s problemom.

Razlog zašto sam odbio dati izjavu jutros leži u jednostavnoj činjenici da gospođi sigurno nije trebalo još birokratskih izjava nakon više desetljeća suda, a ono što smo ljudski popričali o svemu i svačemu nije bilo namijenjeno za javnost već je bio privatni razgovor između dvije osobe i takav će ostati", napisao je.